Waves

Paus. Stopp & play.
Förutom att jag suttit cirka 7 timmar i en bil, medans det varit 25 grader & sol utanför så mår jag bra.
Jag befinner mig mitt i ingenstans. I en by. Där det är alldeles tyst, det är frisk luft & jag kan gå mitt i gatan en mil utan att det hunnit kommit en enda bil.
En springtur på det & nu ligger jag i en soffa på uteplatsen, kollar solen som snart försvinner bakom berget. Men just nu speglar den sig i sjön. Det är fint.

Och förutom allt däröver så fick jag min första artikel publicerad idag.
In & läs!
Kände bara att ja, rätt ämne. För senast inatt på krogen röck en tag i mig och kommenterade "att jag är för smal". Vad tycker ni, okej eller ej?

#1 - - Lars:

Måste bara säga att du har helt rätt Julia, var och en bestämmer själv vad man äter och hur man tränar o.s.v
I bloggvärlden så handlar nästan allt om mat, träning och hur man ska klä sig. Samma där; folk kan själva avgöra vad som är snyggt eller ej. Istället för att försöka påverka andra kan man skaffa ett eget intresse, det hat jag försökt att att göra som ni kan se i min blogg.....

#2 - - JUNITJEJ:

Så himla bra skrivet av dig! Varför ska man tvinga på någon en bulle? Man tvingar ju inte en nykter alkoholist att dricka ett glas whiskey.

#3 - - N:

TACKTACKTACK! Jag mår jättedåligt av att äta socker & tackar alltid nej pga. Det. Och jag är så extremt trött på att behöva känna mig dum när man ser folks blickar/är tvungen att svara på folks frågor. Allt prat om dieter/vad man "unnade sig" i helgen etc i lunchrummet - alltså jag kräks. Har man inget bättre att prata om? det måste finnas något vettigare att diskutera! Varför denna fixering? Ahhh så trött.